Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaooo o cemu ljudi razglabaju. Al najbitnije je prica oko pregleda i koliko se moze zaraditi na necemu sto je u najmanju ruku glupo i utice na smanjenje inteligencije. Samo da je kakve zarade al bez ucenja ili sl.
Inshallah 🥰
Najvjerovatnije je u pravu i ja sam bio ranije više na TikToku pa su me osobe koje pratim često blokirale ili muteale na TikToku liveu pa sam se opet vratio na youtube.
Ma bezveze mi je Tik.Što se mene tiče može odmah umrijet.Meni treba mjesto gdje ću reći svoje mišljenje a da niko ne zna da je to moje mišljenje.Ja sa Klixa ne idem dok me ne uhapse 😊
Novac naravno i cinjenica da je Tik Tok pun debila. Izmedju ostalog na YT imas od muzike, filma i raznoraznih sadrzaja da ne nabrajam.
Mogu li kao klixaš nesta zaraditi? Serem ovdje isto kao ovi tiktokeri i Youtuberi
Mozes zaraditi ban kao sto je i vecina nas koji smo tu cesto barem jednom. Doduse Bulevar je prekucao igricu 🤣
Da ste vi roditelji pametni, djeci ne biste kupovali telefone i laptope bar prije završetka srednje škole. Facebook, Instagram, TikTok, čak i YouTube sve je to puno nebuloza i glupih sadržaja. Kad se samo sjetim kako je bilo prije fino, djeca se igrala klikera i monopola a danas oči ne skidaju sa telefona.
Pa tvoje je da ih uputis, a ne da im das telefon da te nesmaraju.
Isto mislim ,al problem ako dijete nije u toku gdje i generacija ,a sa druge strane generacija u debilani
ABD