Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Klixo prepisuje sa srpskih portala
sad sam sve cula hhahahah krstili apartman da je druga drzava
Pod jedan - do tog momenta, za istoriju, jedan sasvim novi, valjda, revolucionarni cin u vodjenju drzave, sprega nevidjenog junastva i rodoljublja: Hitler nije ni okom, a kralj skokom, u London. Drugo, posjedovati hotelsku sobu u Londonu?! U prilog cinjenici kako je Great Britain 'vekovna' srpska zemlja. Nepobitno.
...čerčika je bio galantan gospon spram kraljevske obitelji. što ga nije spriječilo, da po izvješću svog sina randolfa, poslanog drito u titin štab, svu vojno-tehničku pomoć sa draže prebaci na partizaniju. što će reć da je čerčiboj bio komunjara, jelda?
Čerčil je bio pijanica, budala i prevarant. Kralj je izdao srpsku vojsku pod prisilom od Engleza, ali bez obzira, nije to smio uraditi.-
@NinoBelovSRB ...ejs...siroti draža, slomio se kontra nijemaca...šmrc...
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Popišam se na kralja više! Eto što ga sada ne uzmu!?
NEznalicei ! Svako diplomatsko predstavništvo Jugoslavije ili bilo koje zemlje u insotranstvu je DIO dio te zemlje a ne domaćina ! Pa makar to bila i soba .
on je bio na čelu kraljevine shs, dakle tad već nepostojeće ... nisam nikad razmišljao o tome ... kakav je bio njegov status (osim plemskog statusa) i kakav je bio status prostora u kojem je boravio