{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Izvijestili o padu aviona pa shvatili da se radi o snimanju serije

4.12.2012. u 10:15
3
6
Izvijestili o padu aviona pa shvatili da se radi o snimanju serije
3
TV kuća iz Chicaga je prekinula svoj program kako bi saopćila vijest o padu aviona na lokalnu cestu. No, ubrzo su shvatili da se radi o snimanju TV serije.


Voditelji Larry Potash i Robin Baumgarten su prekinuli program na televiziji Channel 9 jer su dobili informaciju o padu malog aviona u ulici Martin Luther King Drive.

Helikopter njihove medijske kuće je bio na mjestu događaja i snimao šta se događa dok je voditeljski par pokušavao odgonetnut šta se zapravo dogodilo i da li ima žrtava.

Međutim, nekoliko trenutaka kasnije su bili potpuno iznenađeni kada im je rečeno da se ne radi o nesreći nego o snimanju TV serije Chicago Fire.

"Upravo sam saznao da se radi o snimanju TV serije", rekao je Potasht.

"Da li se šališ?", odgovorila je Baumgartenova.

Kada je bilo jasno da se radi samo o snimanju TV serije koju prikazuje konkurentska TV kuća, Potash je rekao da se radi o seriji koju niko ne gleda na NBC-u.

"Prethodno smo bili obaviještavani kada neko namjerava snimati seriju ili film u Chicagu. Ovog puta obavijesti nije bilo, tako da su voditelji počeli govoriti o sceni koju su vidjeli na snimcima iz helikoptera", objasnio je direktor TV kuće Channel 9 Greg Caputo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: