Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se cudite, pa poslanik je bio Sulejman ili ti ga Solomon..
Solomon (Hebrew: שְׁלֹמֹה, Modern Shlomo Tiberian Šəlōmō Šlomo; Arabic: سليمان‎ Sulaymān, also colloquially: Silimān; Greek: Σολομών Solomōn) Stoko primitivna.
Džaba ti refresh i minusanje, papak si neviđen, grohotom ti se smijem, pavijanu nepismeni, neobrazovani i neoprani.
Hajd što mrze islam ovi redovni komentatori ovdje, al što nijedan nema ni tri osnovne, sve go papkar i kopitar...al bitno je mrzit, makar i glup ispo ;)
@ ... http://en.wikipedia.org/wiki/Solomon Nauči nešto u životu papkaru osim što smrdiš po vas dan na klixu ne bil našao post na kojem možeš povraćat i smrdit.
Jel piše na njemu \'Mi i Srbi smo nebeski narodi\'?
SULJO? A Mojsije je valjda MUJO?
makedonsko-bošnjački kralj Solomon Sulejman
Kakav vas kralj Sulejman snađe, valjda kralj Solomon. :-) De ba ljudi, ne znam ko vam prevodi ove tekstove, ali definitivno ne zaslužuje platu koju prima.
\"kralj sulejman!\" XD