Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MARIHUANA JE 100% ZDRAVA BILJKA, I KAO TAKVA NE ODGOVARA VELIKIM FARMACEUTSKIM KOMPANIJAMA. MARIHUANA JE PUNO, PUNO MANJE ŠTETNA ZA ZDRAVLJE NEGO LI NPR. DUHAN ILI ALKOHOLNA PIĆA KOJA SU KAO OK, I PRODAJU SE PO PRODAVNICAMA... JA SAM FURO TRAVU CIRKA 10 GODINA SA PREKIDIMA, TU I TAMO PONEKAD SMOTAM KOJU ILI SI SKUHAM ČAJ, JAKO DOBRA STVAR ZA RAZLIKU OD PROKLETE CIGARETE KOJA STVARA OVISNOST I UNIŠTAVA ORGANIZAMA. POD SLOGANOM: .... TRAVA JE ZDRAVA !!! :)))
Idi jarane niže. U Al Andalus. Jeftinije i bolje. A onda preko Gibraltara u Tangier. http://polosbastards.com/pb/morocco-the-kif-from-the-rif/
iz licnog iskustva najbolja vutra koju sam probo je u kataloniji ! :D j..e..b..o.. makarsku idemo u kataloniju na ljetovanje !
FOCANKA HAHA http://j.gs/1663782/jordancarverbigboobs
A ja stalno sanjam kako sam ja Rasta, pa umesto saksija imam cela bašta!
A što ne bi, kanabis je mnogostruko upotrebljiva biljka, što najbolje znaju oni koji su je iz ekonomsko-industrijskih razloga zabranili...
ogromno je trziste
Možda neće iz financijske hoće iz psihićke.