Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik poslao da ga skinu sa crne liste, hahaha
@Abracadabra Protivoklopne papuce.
@Abracadabra Svaki put kad mu produze boravak na crnoj listi on salje papuce Melaniji...
Eh, zena nosi Louboutin cipele od 10 000 eura po cipeli, a oni joj salju iz okupiranog grada nekakve turske papuce?
@gooUser1589271809 I jos se uhvatili kao pijan plota reklamirati preko Melanije kao da je radila u Tvornici Obuce Bosna Banja Luka?
@gooUser1589271809 Da nije Ivancov postavio bube u pete tih turskih papuca?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
od tri slike na kutij, na dvije crkva...trebali su stavit Ferhadiju jer cijeli svijet zna Banja Luku po srusenoj Ferhadiji.
Ako slučajno stignu do Melanije ona će ih pokloniti spremačici, ali će se i ona žaliti da su neudobne i onda će ih poslati u Crveni krst.
Bolje kakve supozitorije da im pošalju, da lakše kliznu unutra.
Salju poklon za odlazecu admiistraciju da ostane na vlasti jos 4 god 😂😂 srpska posla.
Papuče ne mogu ni malo promjeniti egzaktne podatke o Dodiku i njegovim gadostima koje Tramp i stejt department dobijaju od svojih službi u BiH
"Umićević je istakao da će se na ovaj način saznati za Banju Luku, Republiku Srpsku i fabriku Bema." Hahhahahaa sta mislis kada ona tamo pita svog asistenta gdje je Banja Luka, da li ce on reci da u Republici Srpskoj ili u Bosni i Hercegovini?
Kakvi sliktarosi, nevjerovatno. 😂😂
Da mogu,,spasiti Dodika i,,guze bih im u SAD..poslali,a Melanija..moja draga,jesu li te,,ubile" ako budu male vrati ih do..Slovenije da ih zamjenimo..jer ovde.se ne može velika je,,Corona"- Nečeš kupiti Trampa kao,,Vučića i Putina..seronje jedne..
Neznaju za Vas Trampovi . Đaba Vam to za njih nevrijedi ništa oni znaju za srpski opanak ali oni su davno prestali da budu seljaci a to je vaš domet.
Pa sta taj Marinko misli da Amerikanci imaju isti takav Balkansko-Ciganski ukus? Papuce su, ili kako se to vec zove, pravi kitsh. Ruzno, ruzno 🤮🤮🤮
Da nam Melanija ne ozebe u Bijeloj Kuci..... Dzes bosa po hladnom podu...
Cirkusa od firme. Pali pod politickiuticaj Laktaskog vodje
Lizanje cmara nakon velike nuzde u prijevodu!
Uvlačenje u pakaš, đaba ostajete na crnoj listi...
A kako su saznali koja joj je velicina noge!??.....i sta ako se Dinald to zapita?