Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ni cudo kad ima preko 20 miliona stanovnika...
pitanje za ove glupane koji kazu da Istanbul nema uređen gradski prevoz...da li ste ikada bili u Istanbulu...ako ste bili sigurno ste se vozili tramvajem na Sultanahmetu , a taj tramvaj ima klimu i nevjerovatno je udoban i tramvaji dolaze svaki 5 min, a autobusi takodjer...
ovi koji govore da je u istanbulu losa infrastruktura, los uradjen gradski prijevoz, burjum posjetite taj velegrad pa cete se uvjeriti zbog cega su guzve u Istanbulu najvece u Evropi... Nije to ni Berlin, ni Paris, to je grad 3 ili 4 puta veci, a 40 puta veci od sarajeva...
al se ismijah losa infrastrukura hahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahah ti pokusavas nekako slagat i u glavu utuvit da je islam zaostao. kad ne znas nista o njemu nemoj pricati. zapadna propaganda te pojedee.
\"@strongman istina, s obzirom na gustinu naseljenosti, i brzinu kojom se broj stanovnika neplanski povecava, javni prevoz je sasvim solidno regulisan. problem je jedino putovati autom i taksijem kad su saobracajne spice; tu jednostavno nema pomjeranja.
Krenuti oko 4,5 popodne autom sa Taksima kroz Besiktas, u pravcu prvog mosta na Bosforu, neprocjenjivo. pjeske se stize duplo brze :))
metro, metrobus, tramvaj, autobus, dolmus,... samo neke od varijanti javnog prevoza u Istanbulu.
Ma da vidite u Kairu, u četiri trake ide 16 automobila uslovno rečeno i lupaju se redom! :):):)
Pa sta, Turci su to, nisu ljudi.
Losa infrastruktura, veliko stanovnistvo. Nije cudo.
Kad glupani nemaju GRAS i uredjen gradski transport pa moraju koristiti privatne automobile.
Istanbul a samim tim u Turska nisu u Evropi. Pogledajte kartu iste na wikipediji.
Pa Istanbul je i daleko najveci grad u Europi, logicno je da ima i najvece guzve...
zaboli me
a dje Bluka ili dodikistan
...đe visoko ? :)