Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zamislite nase: sa prsticima u nozdrvama, obaveznim pivskim brdom ispred sebe (ili cak iza, jer su zgoljavi toliko pa se prelamaju u struku), iza zbunja, snimaju selfije, ljube 'lizala' uz opise koji pokazuju koliko su zapravo nepismeni. Eksperti sami, na sve (citaj buhtlu) spremni.
Bio sam na islandu, prelijepa zemlja...
Peder i pol.
Nemoj sopstvena iskustva prenositi na druge
Kod nas se drotovi cak poistovjecuju s plisanim medama :)))), sjede po coskovima i gaje stomacine :D
Ahhhh kako slatko.... Eh ovo je ono pravo "Vaša policija služi vama" :) Najsladje su mi one sa mačićem i sa cukom :) :) Eeee trebalo bi one naše policajce malo poslat na Island, ako ništa da se nauče ophodit s ljudima! :)
...čudna neka policija...ne čuči iza žbunja sa onim "ne radi vam prednja pozicija"...
sinoc mi je drot otvarao prvu pomoc da vidi jel imam sve sto treba..mislim nema smisla ocm!
...brine se lik za tvoj život, moraš ga razumit :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Raja na biciklima :) Kako bi se nasi policajci snasli tamo.
Muka bit' drot na Islandu..
ne znam kako cu spavati nocas .