Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sve stavila u usta ovo joj je ništa vjerovatno.
Duzi jezik od pameti😅
@RazumPrijeVjere 😂🤣 bome svašta na ovom svijetu ništa ne pitaj samo gleda da ima i gorih slučajeva ovo je mati trebala abortirati ali šta ćeš trebao ga je od zavjese vala.
Nije ona kriva...na budalama koji je prate zaradjuje
Kakav retard a jos veci ovi sto prate ovakve i slicne
ima kod mene WC za cistiti ne bi bilo zgoreg ako joj je vec do lizanja
Nije bolest sve sto boli...
Kako biti pametan a ispasti glup i pri tom zaraditi 4000 dolara. Prije videa cistila dasku 40 minuta pa tek onda polizala hahah
Dobro nas ne strefi i nešto100 puta gore od Korona virusa kakvi smo .
Poslije svega sta je gurala u one zvalje ovo joj dodje kao dezinfekcija!!
Jest gadna a lici mi na macu.
zasto ovo uopste objavljujete?!!!!!!!!!!!!!!!! djeca gledaju i kopiraju majku li vam jeb
@alenbihac 👍👍👍👍👍
Nadam se da ce se bilo kome otvoriti oci pogotovo mladjoj populaciji i valjda ovaj problem donese i nesto dobro da se malo ostave mobiteli i da se izlazi u prirodu ili da se druze,da budu cvrsci da istrazuju mogucnosti,bacit ce te zivot u problem pa pitaj influensera "ako polizem dasku hoce li mi to pomoci" BOZE DRAGI BOLEST DRUSTVA jer ako je ovo cool i nesto sto se smatra kao izazov onda zaista mi vas je zao.
Ava nisi ništa ako ne poližeš nekome pakšu...
Kaze mala hajde da se ljubimo 😫
Internetski izazovi su najbolji primjeri naturalne selekcije
Influenseri,modni gurui,kladionice i ostali koji su navikli uzimati novac na glupostima sad su u prpi hvataju se za slamku. Ako si influenser koliko ja znam a inace me zaboli za njima treba da utices na siru javnost "necim" i mislim da bi trebali biti iole inteligentni dok nije bilo problema te gluposti su palile jer narodu dosadno a sad kad je ozbiljno otkrivaju svoje pravo lice. Zasto nije pokazala nesto poucno zato sto je glupa i sto je bog nije ni zasto drugo stvorio a ovakvih je puno.
bolje da ju je otac otreso od fugu, nego sto je penetriro u mater joj
Kraljica je zaradila 4 hiljade na klipu od 10 sekundi hahahhahaha