Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mindža pokreće svijet
@Krrky Haram para,sve će to đavo odnijeti.
@Krrky kakav video imas sa Sliskovicem?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
najbolji biznis: imas robu,prodas robu i ostane ti roba.
Koliko kosta pecat kod ove influenserice ...
"Nakon što je vidjela videozapise i fotografije uništenih kuća i životinjskih staništa, Kaylen se osjetila inspirirano da pomogne i tako je došla na ideju za ovu akciju" moderan nacin prostitucije!
Ev’ 5 maraka
Humanost na djelu.
Ova je uspjela unovcit svoj khurvahluk, kriva je muska populacija, deaktivirajte nejebaci socijalne mreže, ne lajkajte svaku, prestanite drkat, izlazite u grad i mozda nadjete nesto
poduzetnički duh 😂
sex sve prodaje
I ja bi vjerovatno zaradjivo puno da imam prangiju kalibra 250mm. Ali posto je samo 120-130mm suti i trpi ili sta vi kazete drage moje svadjalice na Klix-u?
@NGDAVIL Pa s takvom belegijom možeš napraviti biznis u kategoriji "komedija" :-). Možda bi i više novca zaradio. Ne mora sve biti main-stream ;-)
Breaking news,pala kiša u Australiji, influencerica traži povrat novca hahahaha
Oce o moje kupit? Bar ce se malo nasmijati
Šta reći
bogami skupo...
Svaka joj čast 👊🏻
teteovaza, botoks, halka u nosu.... ukazatelji na psiholoske probleme ili manjak inteligencije... dokazali naucnici... ko se ne slaže, neka progugla....
@MobilniKuca Naucnici su dokazali da ti je glup komentar.