Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, samo malo istrazi koliki je procenat oboljelih od raka debelog crijeva u muslimanskim, a kolika u krscanskim zemljama i sve ce ti biti jasno, cistoca je pola zdravlja, a vi vlasi ste po tom pitanju medju najgorima
Sta ces, neko se kupa u \"prljavoj\" reci a neko se ne kupa nikako neko ceprka govance iz supcica prsticima...........svakome prema zasluzi.
svaka čast, ali si mu ga šuknuo, i sad mu š.up.čić trne
Glava Ghost rider :-D
predobro ovo za nula jedanaest igrati na prvu ako me razumijete. :)
Cisto srce od licemjerstva,zavisti,mrznje i prezira,svih upropastujucih sumnji i prohtjeva.Cistoca srca jedan je od najvecih razloga primanja dobrih djela.
haha, da bas, a s druge strane vlaski obicaji nalazu kupanje u prljavoj rijeci, tradicija poznata u Grckoj i okolnim zemljama sa vecinskim pravoslavnim stanovnistvom, uzeta od Indijaca, a vala i jeste vi vlasi svi cigani, hehe
Ovako smo i mi igrali onim kockama za rostilj, zapali i igraj :D
\"Ova verzija fudbala je veoma popularna u mnogim islamskim školama na istoku otoka Java\". Vjerovatno pripreme za neke ozbiljnije napravice ?