Zanimljivosti
59

Indijski astrolozi predviđaju: Princa neće zanimati monarhija, bavit će se politikom

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Kakvo ludilo je zavladalo u cijelom svijetu zbog rođenja novog člana kraljevske porodice govori i podatak da su se i indijski mistici "bacili" na predviđanje njegove budućnosti.

Kažu kako je sin princa Williama i Kate Middleton možda rođen da jednog dana preuzme kraljevski prijesto, ali da će njegov životni put ipak biti nešto drugačiji. Naime, dvojica proroka iz Mumbaija tvrde da će se mališan, koji još uvijek nema ime, u budućnosti baviti politikom te da će čak biti biran u sami politički vrh zemlje.

Indijci su na osnovu dječakovog datuma, vremena i mjesta rođenja predvidjeli njegovu budućnost.

"Najkasnije do 2044. godine će napraviti političku karijeru. Vidim snažne promjene u monarhiji", kazao je astrolog Raj Kumar Sharma. Budući kralj će prekršiti neka pravila kraljevske porodice, a proslavit će se radeći nešto što se nije desilo u posljednjih 200 godina, dodao je Sharm.

Njegova kolegica Larra Shah rekla je da će se dječak kandidovati na izborima za predsjednika ili premijera i da će pobijediti.

"Biti kralj ili princ za njega neće biti važno. Bit će više naklonjen politici i radit će za dobrobit naroda", rekla je Shah, piše AFP.

Princ će također poboljšati odnose Velike Britanije sa drugim zemljama, posebno arapskim. Indijski astrolozi slažu se da je princ rođen na sretan dan, a kako je njegova zvijezda pod utjecajem Marsa, predviđaju da će biti veoma inteligentan, sposoban i romantičan.

"Kada je u pitanju njegov fizički izgled, bit će krupniji jer će voljeti hranu i luksuzne delicije, a da ne spominjemo žene", kazala je Shah.

Sharma je predvidio da će se princ rano oženiti, u 26. godini, i imati troje djece.