Vjeruje da neće brzo umrijeti
0
Indijac u 94. godini prvi put postao otac
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hohohoho jesi ti siguran deduka da je taj mali tvoj XD XD
E ne mogu da vjerujem, matori svaka ti cast. Ja ne znam hocu li moci zegati i sa 60! :)
carolija...abrakaTEBRA...cojk ubo, j.b.g skont\'o da ga treba stavljat citavog a ne do pola ;)
pravio bi on i davno da ga je imo kome macat,ali prije ce za mlada njemu zakrhat nego on njoj
Fuj fuj fuj. Koje li gadosti i bizarnosti. Dijete će postati siroče i nikakvo čudo što imaju toliki broj siromašnih. On bi da j..e a dijete da ispašta. Bizarno
EVO ZAŠTO GOVORE DA ĆE INDIJA USKORO PREĆI KINU U BROJNOSTI STANOVNIŠTVA .POČELO JE PREBROJAVANJE STANOVNIŠTVA U INDIJI PRIJE NEKOLIKO MJESECI KONAČAN IZVEŠTAJ ĆE BIT¸¸ 1.50000000 ...................................................................NEZNA SE TAČAN BROJ
Vijest je malo zastarila... Ovaj starac bavi se poljoprivredom i stocarstvom,ima kcerke nema sina,a u Indiji zakon ne dozvoljava da kcerima ostane imanje poslije smrti roditelja .Sto znaci, ovaj starac hoce da prevari drzavu da joj ne ostane njegovo imanje. Tako su vijesti pisale prije 2/3 mj.
Svaka cast stari...samo DNK obavezno odradi...ko zna...krhko je znanje.
upiskila sam se od smijeha:)))))))))))))))))))))
dedo zakajlo....bezbeli...nema dedo kredita i ne bavi se politikom... chuna nece sekiracije pa fercera i u dedinim godinama, jasta.
Stari da bog da ti dozivio i unuce!
AFERIM !!!
jao strahote, sada se sjetio djecu praviti,sta je radio dok je bio mladji,jadan nebio!!!!!!!!
dabogda ti sinu i na svadbi bio
Ovdje je bilo vanjskog inputa gena, koliko ja vidim...:)
Ima crne oci ko babo i jos milijardu i po Indijaca
Dok god moze karati zivjeti. Cim mu se spusti riknut ce. Ovaj moze Roccoa necemu nauciti. Vala bi i meni stalno bio dignut kada bi jeo ovolko badema.