Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e yebo mater kako guzicu pere da mi je znat
Vest od indijcu koji ne sece nokte, a turcima u glavi samo srbi xD
Kako obuce bilo sta?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Ipak, razlog zbog kojeg je pustio nokte mnogi će smatrati vrlo dirljivim. "Kada sam išao u školu učitelj nas je istukao jer mu je jedan prijatelj slomio veoma dug nokat na ruci. Kako smo ga pitali zašto nas je toliko istukao, odgovorio nam je da nećemo razumjeti jer nikada nismo imali duge nokte", rekao je Shidhar." Šta je ovdje dirljivo?
nije to nista. ubosni i ima neobrezani koji nisu rezali cune sav zivot.
koje krme
Normalno niko nece vjerovati ovome.
Vrlo gadno
Stvarno neznam sto klix objavljiva ovakve stvari.Sram da vas bude ja sam mislio da je ovo neka cestita stranica,a vi ste objavili nesto gadno.Hocete li da docete pa da uslikate koje carape ja nosim i objavite:Fatalna vijest Mujo iz Sarajevo nosi carape na kojoj je konj.Kako vas nije stid.
63.godine kobejagi ej ja budala kako mogu lazno lagati.I klix je postao budala.
Pa kako na jednoj slici kod jedne ruke nema duge nokte a u druge ruke ima.Pa koje su te lazne budale.
Sad da te vidim ne bih te poznao lepote tvoje zeljan sam ostao da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima Ref. 2x Otkad te nema ja nemam sna i svaki dan je k'o godina ma samo da si sa mnom dao bih sve jer i kad me varas ti me varas najbolje Znam da sa tobom sve sam izgubio al' kad te sanjam ne bih se budio da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima
Fuj! U najmanju ruku degutantno.
Pogan
"Ipak, razlog zbog kojeg je pustio nokte MNOGI će smatrati vrlo dirljivim." "Kada sam išao u školu učitelj nas je istukao jer mu je jedan prijatelj slomio veoma dug nokat na ruci. Kako smo ga pitali zašto nas je toliko istukao, odgovorio nam je da nećemo razumjeti jer nikada nismo imali duge nokte" e volim sto nisam medju "mnogima" pa makar
jes ih smoto u krug ko pitu KROMPIRUSU
Ja ne znam, pa ovo isto kao da je sebi odsjekao ruku, cak sta vise ovi nokti ga dovode u tezu situaciju i vece smetnje nego da je bez ruke.
Kakav kreten :-)
bizarno