Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo za vidjeti, pohvale snimateljima.
Ja bas planirao tamo na odmor. Ma nema nista od tog. Odoh do Hadzica radije. Jb more!
Joj zamisli života, čekaš neku objavu da udariš po nacionalizmu.. Pa makar to bila i priča o kitovima. Stvarno jadan život. O ti jadniče, želim ti brz oporavak. Progledaj što prije i uvidi prave vrijednosti u životu.
sad ce komentari Dodikovi Bakirovi
ovo su pro Bosankski kitovi a Hercegovcki su malo nize
Lijepo naše Jadransko more Bosansko.
BOSnjak (musliman) pripada po vjeri naciji zastavi Pakistanu sikter babi,nani i majci Pakistanu i zahvali Turcinu sto te ostavio u Bosni i Hercegovini i Sandzaku.Nemas svoje krades tudje copy & paste SIKTER !!!!
JADRAN JE KRALJEVINA BOSNA. A uhljupi koji daju - boli istina šta ću vam ja i Italijanske novine pišu da je Istra Italija.
Pobrkao si malo lončiće, Bosna je dio ,,Kraljevine Hrvatske", zato i jest ovakav oblik danas, fali u sredini Bosna...
cekam komentare tipa : i onda pravo ki*u usta..
Od veliku ribu uvek ima veća Maloj ribi velika je golema nesreća Skoči riba, skoči riba pusta Pa kitu u usta, pa kitu u usta Veća riba jede ribu manju I noću i danju
Eto jesam li ti ispunio želju?
Hrvatska je zaista čudesna.
I Jadran je pripadao Kraljevini Bosni. Istra je Italija, Sutorina Bosna Sandžak je isto Bosna. To su činjenice čiste.
Jesul to uzp kitovi😁😁