Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhahahaha :)) ja sam jednom ka crnoj gori negdje prolazio kroz priprčinu nekakvu, oni graničari se zarakijali unutra, ne znaju ni koja je godina, a ne dan :)
Nije to vala ništa, ja sam u Sloveniju iz Italije ušao 38. augusta
32 mart je u stvari 1 april. Prvoaprilska sala :)
Dopada mi se, ko zna mozda ce pasos imati veliku cijenu bas zbog tog datuma.
Ako postoji 32-gi mart da udje on onda ulazi i ostalo,ostali..sta li je jos uslo 32-og marta u BiH...
Arogantni glupan davi više od 5 minuta da bi kokazao grešku koja se može desiti svakom, a koja ni malo nije smiješna.
Djeca nam se smiju,moj Reufe :))
bosanska prvoaprilska sala hahah
kad tele preko veze zaposlis , pa mu tesko ispravan i pecat udariti
Ko nije skontao da je carinik odradio odlicnu 1.aprilsku shalu, nek se djelomicno upuca. Ni taj Amer nije skonto da je 32.03. ustvari 1. april?? wtf
I sta kazes usao si u Bosnu 32 marta, aa da ne lazes
svi mjeseci moraju imati zadnji broj 3
Jebbo to, da si svratio do Žepča vidio bi Dinu, to bi ti bilo vise funny :D
Jebbo to, da si svratio do Žepča vidio bi Dinu, to bi ti bilo vise funny :D
ne bi mu jao dao izaci. da sam ja dobio vaki stembilj negdje u americi, zatvorili bi me dok ne ispitaju otkud meni takav datum..
Desilo se vise pute...ako me sjecanja ne vara slicno se nekom desilo prosle ljetne sezone na Slo-Hr granici (slovenci pogrijesili) i bio negdje clanak.
E moj ameru to sto ovde moze da te snadje ne moze nigdje a i ne znam sta ces ovde jadan nebio da te ko kamenom pogodi iššššš odavde, dok ti nisu ubistvo natovarili od nekoga pa da se neko opere drugi bejžžžžž