Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno mladunce i njeni roditelji tuzno kako da ne ipak i oni su ziva bica.
Mozda se ziva bica razlikuju , ali majcinska ljubav kod svakog je ista. Covjek pokusava da se postavi superioran u odnosu na ostala ziva bica, ali na kraju se sve svodi da smo svi od Boga dati, i da cemo se Bogu i vratiti. Mislim da svako zivo bice zasluzuje svoju sansu.
potpuno prirodna reakcija, ovako nesto moze biti cudno samo \"uzvisenoj\" ljudskoj vrsti,pun mi ih je k....
Tuzno...
JEL MU HALALIMO ???
kako je ovo zalosno,svacija tuga je ista.ljudi su mnogo okrutni tako da mi je gore gledati dok zivotinje pate nego ljudi... :(
Kako je tuzno:( I kad neko pocne pricati o zivotinjama da su bezosjecajne i glupe.... Nazalost, pametnije su i osjecajnije od vecine ljudi....
postoji, mora postojati jer na ovom svjetu ima dosta nepravde. A na onom nikom nepravda nece biti nacinjena i svak ce odgovarati za svoja djela.
Jbt!
TUZNO ZA VIDJETI . A da li postoji zivot nakon smrti, to niko ne zna....
MilorOade jes to ti ?Znam da jesi komsija.