Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi zezajte, niste vi vidjeli kolika je beba bila još je i šarenu gumenu zveku imala...
...za koju nije imala oružani list, tako da joj prijeti kazna od 6 mjeseci do 5 godina bez JMB-a ;)
Bevanda i ostala gamad su sinoc pokazali koga mi hranimo i kakva nam je vlast!fuj,fuj fuj...ali narod brzi od bevande kada treba glasati....
http://youtu.be/3CUr0bnDCfM
OKUPLJANJE je u PETAK (07.juni) U 14:00 na TRGU OSLOBOĐENJA - ALIJA IZETBEGOVIĆ!!! Nakon okupljanja svi, mirno i dostojanstveno idemo u koloni prema PARLAMENTU BOSNE I HERCEGOVINE, GDJE CEMO VLASTIMA POKAZATI DA NE ŽELIMO VIŠE TRPITI NJIHOV NERAD!!! Vidimo se sutra (PETAK) u 14:00 sati na TRGU OSLOBOĐENJA-ALIJA IZETBEGOVIĆ!!! Budite slobodni napraviti transparente!!! (RAZMJENITE)
http://www.youtube.com/watch?v=7IZ8UA7pYkU
Fala Bogu da su nam BEBE tako Mashallah pa ih se i političari plaše.
STARA LOPINJA
Opasne su bebe, ne treba se sa njima zezat... A to ko nije znao ili je zaboravio sad i on zna :)...
http://www.youtube.com/watch?v=1TMLYElOy0Q
Evo kako su bili "zatočeni" i kako im je teško bilo (ne zaboravimo da su u zgradi skupštine i uposlenici, primljeni sve po babu i po stričevima, nigjde stručnjaka sve sami poltroni zaposleni po osnovu stranačkih i rodbinskih veza): Irida Mahmutović Varatanović, uposlenica Ministarstva prometa i komunikacija BiH, preko svog Facebook profila poručila je: ''U zgradi sam još, ali nema veze sada će koncert...''.Ako je suditi prema njenim komentarima u zgradi vlada dobro raspoloženje. ''sad smo se u menzi olešili kobasicama...'', ''druzimo se pravo'', ''stukli smo sve po bifeu... alkohola'' – opisuje ova službenica ministarstva na svom Facebook profilu. Podsjećamo da je ranije javljeno da u restoranu u zgradi nestaje hrane, kao i da su se potrošile zalihe sokova. Kako izgleda, i alkohola.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969224_10152877708955082_1885390664_n.jpg
Ova je dobra: http://imageshack.us/a/img221/9036/bevanda.jpg
Pacove zapitas li se kako ces pred narod opet izac i traziti glas kada bjezis od beba u kolicima.
hahahahahahahahahahaha :D
tresla se gora rodio se mis
Dezurni krivci Bakir, SDA itd... e moj glupi narode, neznate vi ni ko vam gace nosi, a ko kosulju kroji...
Stvarno je bezobrazan ovaj narod! Evo ja sam maloprije vidio bakira i ponosno sam mu mahao mojom ZLATNOM KASIKOM,dok je pored mene prosao u nekom autu od 250000markica,sitnica za takvu ljudinu.