Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i nije nesto smesno. Svako ima svoju pricu i svoje brige. Nikad ne osudjuji i nikad se ne podsmeavaj nekome. Mentalno zdravlje nam je najvise u k…. Danas covek lako skrene. Pritisak sa svih strana.
Ne smije se covjek vise ni sam sa sobom posvadjat odma te uhapse ccc
Možda je momak mislio da ima još neko sličan njemu pa ga je pitao otkud on na istom mjestu, i sa istom garderobom, i ja isto nekad vidim brazilske latino dronfulje kako se karaju u komsiluku i trzavice se dese jer mislim da sam ja na njihovom mjestu, a ja ispred biroa za zapošljavanje
U mojoj glavi se svađa gomila ljudi, nadam se da se ne čuje.....
To je garant onaj Car iz zadruge, on je šampion u tome.