Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Učini bar jedan pogrešan korak
Nesto u ovo bas i nevjerujem, moze on trenirati od trece godine ali na ovoj visini potreban je samo mali povjetarac da odletis kao list sa ove zice...
a nu ti planine Zugspritze. kakva vas sprica spopala, najveci planinski vrh u njemackoj se zove Zugspitze, po spicu a ne spritzi!
Folje u kvaliteti magnetnih tena....
I ja bih ovo radio kad bi moglo s BMW-om da ne moram pjesice...
na majici mu pise HELP, cist dokaz da ovaj lik NIJE NORMALAN :D
Eto Nijemci koji su ga snimali lazu. Zato postoje Visocke piramide koje se vec 5 godina kopaju a da nista znacajno nisu pronasli. Jel vara kod svih podviga ili mu je samo ovaj put bilo mrsko truditi se.
ŠTA IMA....? :S
bice i glave ako nastavi
ljudski mozak je čudo
NIsta bez dobrih tena.
MASON
a stamu ovo znaci da voli horusovo oko ??!!! skontajte reklamu i sami.... ne moram ja sve crtati... jeftin trik....
A Jasenko Korjenic ???
sve do jednom...