Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosna ti majka gdje ovi udare :P
a nasa vojska... nedo bog da nas neko od susjeda napadne, pomeli bi nas ko kinezi snjeg sto metu :)
...čudna mi čuda ! ...i mi u Zenici svake zime, i to kad je najhladnije ostanemo bez centralnog grijanja. to je cca 60.000 ljudi , starih,mladih,male djece,,,pa se niko tome nije cudio, a kamoli da bi neko nesto o tome napis\'o, da slucajno ne saznaju \'vodece tintare\' u Saraj\'vu i ne podju se pitati zasto je smrtnost u Zenici toliko povecana u zimskom periodu !!!!
je ne a ja ba kako da ne steta sto nisu prezivili sarajevsku...
ruska skola
Pa ovako su i nas drilali u JNA. Go do pasa ako je iznad -10. Tek ispod -10 more potkosulja. I nijednom da se razbolim. To mi je samo bilo krivo.
Kinezi mrš u Japan!