Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li se kako je stajao sa hemroidima?
jao pa fakat da mi nije mrsko...isao bih guglati šta su sve SAVEZNICI otkrili o Hitleru od toga da je volio muškarce, patio od nekih sex bolesti, desna ruka mu bila osušena, imao problema sa prehranom, šizofrenijom, patio od Ojdipovog kompleksa, patio od kompleksa mesije, imao parkinsonovu bolest, sexualni mazohista, sadista, ...i jooooj može se do sutra nabrajati šta sve... ovo se zove kompletno SATANIZIRANJE OSOBE...praktički ovakav čovjek nemože biti čovjek...nego sami DZAVO.
veliki covjek i humanista... sta reci osim da nas je sve pokusao spasiti... da je danas ziv palestinski narod bi bio slobodadn u svojoj zemlji...
Hitler je bio veliko đubre, živio Staljin i Tito , dole sa Handžar divizijom, neka nama Crvene armije !!!!
hehehhe prdlo mu se heheeehe i ja zveknem kad svrsavam ...to je zadovoljstvo
Ko je toliko bolestan da želi posjedovati te dokumente -.-\'
SIEG HEIL
Obama je bio ovisan o zidovima i imao je loš seksualni život Prema onome što piše u zdravstvenom kartonu laznog vođe Husein Obama, on je bio ovisnik o kokainu, ubrizgavano mu je sjeme Cifuta kako bi mu pomoglo da popravi svoj podanicki život, a tokom večera sa svojim generalima je često puštao vjetrove dok je lagao kako je ubio Osamu Bin Ladena.
Nisu mu trebali ubrizgavati bikovo sjeme, mogli su ga voditi biku izravno bez posrednika. To bi mu povećalo i obogatilo seksualni život.
kud nije cijeli svjet osvojio,znao je sta nevalja cigane srbe i jevreje je tamanio,sad nebi imali Izraela najveceg ubicu,i svjetskog zlotvora i ameriku HAIL HITLER
Hitlera za predsjednika
OPET NEZNATE DA PISETE KO UREDJUJE OVAJ PORTAL OVAKO LOSE SVAKI DAN GOMILA PRAVOPISNIH GRESAKA NIJA ZDRAVSTVENI AKARTON NEGO KARTON daj zaposlite mene da vam malo pomognem ba
Lijepo si se opisao smrdine, svaka čast.
Misliš da nije bil onjega u Bosni ne bi bilo Srba i č.e.tnika? Doduše ne bi ni \'Muslimana\' jer ovdje žive Bošnjaci koje je tvoj usmrđeni idol gazio gdje i kako je stigo, dabogda mu se pridružio danas, ljigavi primatu.
eeee ljudine , sad smo svi mogli imat po jednu bengu i pricat njemacki
HITLER JE BIO SUPER VODA. MEDUTIM STAO JE U ODBRANU SVOJE NACIJE I TO GA JE KOSTALO.NIJE MOGO PROTIV CIONISTA I NJIHOVIH CILJEVA. A SAD JE NAJLAKSE LAGATI .KAKVE SU SADASNJE VODE IZRAELA I AMERIKE? IPAK JE NJEMACKI NAROD NAJVISE POSTIGAO OD SVIH I NAJNAPREDNIJI. DOLE PROPAGANDA PROTIV NJEMACKOG NARODA . SIRITE ISTINU O IZRAELSKOJ PRIJETNJI COVJECANSTVU..
Zivio drug Tito !