Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepe djevojke te čekaju na --- Hotsial.Com
Divljaci, ništa drugo.
Mogli ste i drugi dio članka kopirati, a ne ovako na pola.
@WinstonSmith nisu još preveli.
Huni stigli do francuske galije a onda im asterix i obelix pokazali tko je ovde babo..
Ponovo amateri pisu historiju. Rimsko Carstvo se zvanicno ugasilo 1453. Dakle jedno 1000 godina nakon prodora Huna. Mada je danas popularan nadimak Bizantija ono se zvanicno zvalo "Basileia Rhōmaiōn" ili Rimska Imperija. Stanovnici su se jednostvano zvali Rimljani.
@Lonac to su bili Ostaci ostataka... ali sultan Mehmet (Fatih-krvnik Bosne) je osvojio Konstantinopolj i sluzbeno ugasio Rimsko carstvo, bas kao i Bosnu.
prvi boziji poslanik je bio Adam, inace SRBIN. Dokaz je sto je napravio prvi grijeh, ukrao jabuku za zabranjnog stabla u Raju, te protjeran na zemlju da prolijeva krv i haraci tudje, zato su i dobili nadimak HAJDUCI, i tako nastade GLOBALNA HAJDUCIJA, PONOS SRBA, tipicni predstavnici su KARADZIC, MLADIC i ostala HAJDUCIJA. (ako ne vjerujete procitajte presude HASKOG TRIBUNALA). ,
Spekulacije. Istorija se iskljucivo zasniva na referencama.
@SerbianTrolIMaster Tacno.
Ne samo da su se ponasali barbarski, vec su tako i izgledali. Namjerno. Unakazhavali su lice novorodjencadi i uvezivali njihovu lobanju tako da je glava poprimala izduzeni, avetinjski oblik. Vrlo oskudne primitivne odjece, jeli su korijenje i zivo meso. A i pred Konstantinopoljem su bili, koji se spasio vodenim kanalima I dizanjem bedema oko grada. I Balkanom su harali, da bi konacno bili porazeni ujedinjenim evropskim plemenima u bici na teritoriji danasnje Francuske.
@BH_Faraon Ti izvori dolaze od njihovih neprijatelja Rimljana, koji su inace poznati kao humanisti koji mrava ne bi zgazili.
@Lonac... Govorim na osnovu knjige "Putevi Svile" ( The Silk Roads, autor Peter Frankopan, profesor istorije Univerziteta Oxford). Ako lazu meni, i ja lazem vama. Ja sam 'dosao' kasnije ;(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)