Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naguzi je i onda je odvedi na jezero i onda je i na jezeru naguzi
raduj se! spasio si se!
glupost pa ako mu se nije islo mogla je naci nekog pa otici na jezero.
On je gnjida,on je ovakav , on je onakav, namjerno je sve uradio bla blabla....hajde sada fino ispocetka tj od sredine pogledaj da covjek je drzao kameru polozenu a tek onda je i ispravio kasnije i zadnja recenica koju on kaze-"Kada mogu svima na poslu da pokazem ovaj video ,razumjece me....ma u voznji bi ona meni izletila plastikuša! Ovamo vristi i previja se a non stop namjesta suknju i sto neko rece hoce da pise po FB pootpunooo smirena....jezero,jezero....ali DNO jezera :D
a pogledajte samo kako je smirena dok pise poruku na mobilnom histerise samo prema muzu FUJ FUJ FUJ
Svakakvih budala danas, da Bog sačuva.
Reakcija ove žene je zaista pretjerana i veoma djetinjasta i nezamislivo mi je da se neko u njenim godinama, bez obzira koji razlog prethodio tome, ovako ponaša.Međutim, isto tako, pitam se koji kreten moraš biti, pa da hladno i smireno provociraš vlastitu ženu, a potom snimak postaviš na YouTube, kako bi pokazao svijetu ''šta moraš da trpiš''.Fuj!
Na kojim je drogama ova ...
ovaj muškarac je teška gnjida, živjeti sa nekom osobom a onda je svjesno ići za*** mogu sam gnjide. postavio je kameru u auto, prethodno je isprovocirao njenu reakciju i onda je to objavio na you tube kako bi je sramotio. jadna žena s kojom je gnjidom živjela i do kojih reakcija ju je doveo život sa ovom gnjidom. pogledajte samo facu lika, vidi mu se na faci koja je gnjida. a o podsmjehu kojega iskazuje u momentu rastrojenosti svoje žene da ne govorimo.
i de ti sad nemoj uzeti kajmak uz cevape....
njoj treba jedan veliki falus ali on izgleda ne moze da joj ga pruzi
Ovo je samo za šamar... Iako sam protiv nasilja prema ženama, i cure ce se složiti da je ovo za samar.
Nit budalu hebi,nit kući dovedi...
.........ako hebeš, svima kaže, ako kući dovedeš, pogazi kupus.... : )))
sta ti bi pa je ozeni hahahaha
Glupi zenski mozak!
Razmažena,ona bi na jezero,pa idi sama bona,ko ti brani...