Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Nauka\" koja je dokazala hipnozu se zove parapsihologija.... Sto hoce rec\' SESIRDJIJSKE NAUKE jedna drugu dokazuju... A najdokazanija \"nauka\" se zove ZUTA STAMPA, koja se cak ovu glu.post nije usudila objaviti pod naukom, vec ko biva pod zanimljivosti, sto hoce reec\' da je ovo nauka bas ko i na primjer horoskop...
i mene je hipnotizirao sulejman tihic. 20 god glasam za Sda i mislim da mi je dobro a nemam za germe. svaki dan me upumpavaju preko medija a kad oni oskuduju tad me našmrka mahala i urbano selo. dobro mi pravo. elhamdulila.
vazno je da se sise nisu ispuhale
Hipnoza je naucno dokazana. Nas um caruje i on vlada nama a hipnoza pomaze da mi vladamo umom. Ko ne vjeruje nek cita jos knjiga i knjiga...
Haj nek mene hipnotiziraju pa kad se probudim nek budem bolji od C.Ronalda???
Ja ne vjerujem u \"snagu\" uma a ni u \"snagu\" hipnoze.... Ono sto je navjerovatnije jeste da imamo posla sa snagom ZUTE STAMPE, koja voli jako mnogo da podvaljuje.... (Ili eventualno placebo efektom)