Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ipak mislim da je to nepravilno jer ce se prerano te djevojcice osjecati zrele i pocece se karati vec od 10-12 godina
Zelis da kazes 8-10...
...onaj američki beauty pageant treba zakonom ukinuti...
..vašar taštine napaćenih guski.
Slazem se s vama, ja naprosto nisam mogla vjerovati. Kako samo maltretijaju djecu, nema hoces neces moras. Uzas stvarno, kako ih cupaju kad ih cesljaju i..... ma ne zna, suvisno je ista vise reci. Sem da to nisu majke to su glupace.
vidim djevojku s ledja, polugola, napucana, kosa duga, ispeglana, zaklela bih se ima 25 godina... okrene se, curica od 14 :s ko te pusti iz kuće takvu?
Nisu djeca kriva, jer realno nisu svjesni ni da postoje kako treba, krivi su napaceni roditelji
djeca nisu sama ovo izabrala, neki bolesnici stariji od njih su ovo odobrili i isforsirali... njihovi roditelji !
mama je doji dok ova tuš stavlja precizno
Ovdje je velika krivnja Facebook. Roditelji sve moguće stavljaju.
U Njemačkoj ženke se upoznaju s muškom alatkom u 12toj i 13toj godini, a u Bosni tek u 19toj i 20toj.
to je raj za pedofile
Normalan covjek nece vidjeti nista seksualno u vezi sa djecom kako god ona bila obucena, a pedofilija se ne zaustavlja ogranicavanjem potencijalnih zrtava vec dijagnozom i lijecenjem bolesnika prije nego sto neko zlo uradi. Ili batinama, ako ne postoji mogucnost izlijecenja.