Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro nije rekao daj Dževada
Možda bi i rek'o da to nije mač sa dvije oštrice :D
nasmija me brate hahahahaha
I mene je nedavno pozvao jedan broj,koji se kasnije ispostavilo da dolazi iz druge galaxije koja je udaljena 10 milijardi svjetlosnih godina.razgovor: -Hallo? -Jeli Miloš? -Ne,nije Miloš,pogriješili ste. -Izvinite,ovde njegov daleki rodjak Milorad iz sazviježđa SRBIJANDREDE.Izvinite ako sam Vas uznemiravao.Pomoz Bog junače! Tako sam stvarno i zakljucio da su Srbi nebeski narod,koji je najstariji na planeti i koji su dosli cak iz druge galaxije.Stvarno fascinantno!
...najjače je ono kad pojednica/pojednika nazovu i onda "aloo, kojeto"...
Kakve kretene šalju u svemir. Garant ga odero roming.
cuj iz svemira zove, koga vi lazete pa nema signala u svemiru
HahHahahah..... Pa dobro,ako nema,kako onda komuniciraju sa centralom? Mahanjem kroz prozor? :D
@BioNekadOpasan ne komuniciraju iz svemira zato sto nisu u svemiru, kako ne vidite da je ovo sve americka propaganda a sada su im se i britanci pridruzili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moze li neko objasniti dali pored komunikacije sa nasa-om,imaju i drugi vid komunikacije i sredstvo,tipa mobitela da mogu tek tako pozvati koga zele :) a pri tome da pogrijesi broj pri zvanju porodice,ne znam ali mi je ovo cudno :)
JE LI TO NAZVAO NEKOGA U BIH ?
Koji to mobilni radi iz svemira? Moj ima smetnje i na Zemlji...
Ni astronauti nisu ko što su nekad bili...
Duran Duran - Planet Earth
Hajde nije mu zamjerit. Desava se i nama na zemlji da pogrijesimo. Jos se covjek i izvinuo. :-) Je li bilo ono, halo je li to zemlja ovdje svemir. :P A odgovor, ne nije pogrijesili ste broj.
@dis2 Hahahaha ;-) Ako je hitno, nema problema, samo recite adresu. :-) A sad hiljadu cega cete da dobijete to cemo tek da vidimo. Hahahaha
@dis2 Hahahaha Kako bosanci prevode skracenicu od DNK? - Da nije komsijino?
Alo alo
Dobro nije pitao: koj' to tamo!