Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliki bolid trebas biti da im vjerujes🤔 Placena reklama je, kao sto sam naziv kaze, placen reklama. Sestro Dzejle Ramovic
Ugasio Facebook ima 5 godina. Instagram nisam ni imao hvala Bogu. Internet je puno vise od toga a da nije Klixa nikada ne bih ni cuo za nekog influensera a pogotovo domaceg. Pametan to zaobidje i ne smara se likovima koji su satro nesto u virtualnom svijetu.
Tacno. Mnoge ove sadasnje stvari se guraju i prodaju iako mozda nisu niti potrebne, niti su kvalitetom ok, niti su uopste za trziste kojem se sugeriraju/trpaju, itd itd. Isto kao one placene recenzije na Amazon-u... negdje nesto 5 zvjezdica, a tesko smece, koje nekada prestane raditi samo par dana nakon sto zavrsi rok za vracanje. A prodavac nedostupan.
Sviraci k.ca
Gnusam se ovih spodoba,i radije ih ne bih komentarisao...
prose po internetu gramu tik toku s reklamama prose da ih zapratis.... hajmo ljudi ovo ono .... iks de
to je zanimacija za hamale
Ma možda ti misliš da im ne vjerujes, da ne utiču na tebe, ali ako svaki dan provedes po sat vremena gledajući jednu/jednog od njih.. imaju itekakav utjecaj a da nisi ni svjestan
Nargile i ovo ne zna se sta je gore, sta me vise nervira...
Kod mene stvara kontra efekat.
Sad čuo za taj uticaj!! E svasta
Sve su to delije obične sa ticom u glavi i može im vjerovat samo neko sa većom ticom u glavi!
Vise sam vjerovao ludom Ali nego svim tim internet prevarantima zajedno koji bi za par maraka mater prodali.
Oni su čisti dokaz koliko mi imamo dilajla oko sebe...
Ne bojim se ja za njih. Dok je ispranih mozgova i ovi ce imat od cega da zive.
Gube
Onaj Huda, reklamira pastu za zube
Ona Muhabet s Razom samo još što kondome ne reklamira.
Ono je pravi primjer ortodoksne seljankure. Endemska vrata.
Zar imaju uticaj.. mozda na djecu, ili malo stariju raju koji nemaju svoje Ja, besposlicare itd..nazalost. Tim tipovima koji imaju kao i profesionalni naziv, skidam kapu samo zato sto su skontali kako uzeti pare na budalama. A da bi bio jedan od njih, moras biti covjek bez ikakvih principa..