Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je EVropa, tada je i eVro, no offence
U prevodu dragi moji to vam znači da je zdravije i bez dugoročnih poljedica.
Nema nista gorem nego kad nacije misle da mogu da zive od "Stare slave". Vi Grci ste zadnji put bili uspjensi prije 2500 godina i tada ste mozda bili "kolijevka demokratije", ali danas to sigurno niste niti vas ko u Europi treba. "Evropa bez Grčke je kao zabava bez droga" ??? hahhahaha Europa bez Grcke znaci konacno smanjenje stampanja Eura i rast kursa, sto znaci da ce gotoo 350 milina ljudi koji koriste Euro konacno dobijati kamate na stednju od koje mogu da "zive" a ne da ih jede inflacija.
Ispravka.. nema ništa gore od prepotentna i zlobna čovjeka. Sve drugo se da popraviti...
Istina zabava bez droge je ko pi*ka bez rupe.
ne kontam, jel to znaci da je Grcka droga? Nidje veze ne kontam to. sto bi bili droga
Inace ovi sto pisu grafite su eksperti ekonomije i globalnih socio-ekonomskih pitanja, treba im posvetiti medijske paznje.
grafitari eksperti........mozda sa njima da probamo da izadjemo iz tunela bez tracka svijetlost
neam nista protiv
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
yebo Grcku vise,Zeljo vodi 2-0 , Cestitke komsijama..Nek se odrze do kraja..
Nije 2-0 nego 0-2 jer je Zeljo u gostima. I ne vodi nego je vec pobjedio. Daj ne pravi se da pratis futbal svijuti, ofiras se. Bez ljutnjice.
Haha Mladi Werther napisao komentar na clanak 4 sata prije nego sto je objavljen, hahahahaha, umirem od smijeha. Izvinjavam se nisam znao da ima vremensku masinu, povlacim ismijavanje, osim onog gosti domaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)