Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto si onda uzeo?
@theb 11.08.2012. u 19:46 How yes no On je citavo vrijeme krao zlatne kasike ali je zaboravio da podijeli narodu
Alija vam je bio \'Robin Hood\' nego ga vi niste prepoznali ustvari jeste no vi ste takav narod u kojem Robin Hood biva odmah eliminisan od strane naroda. Znaš, postoje narodi koji jedu svoje Robin Hoodove, a ti si dokaz za to. P.S. Alija je jedno, Suljo je drugo.
Ma nije to baš tako jednostavno. Obični radnici u trgovinama su isto relativno siromašni, jer rintaju za mizernu crkavicu, i nije baš regularno otimati od jednih siromaha da bi se dijelilo drugim siromasima. Ali sa druge strane, ima u Španiji i čitava kasta bogataša koji imaju skupocjene jahte, automobile i vile. Možda bi bilo povoljnije na taj luksuz tražiti dodatne poreze, a ko ih izbjegne, onda zvanično zaplijeniti, te na licitacijama što skuplje prodati, i od tog novca kupiti osnovnu hranu. Za ovo bi bilo poželjno pridobiti i kralja, da se i on uključi direktnije u socjalne reforme.
dobar je, ovi naši u ulozi daltona (lopovi)
@justice-primi na poklon ukradeno biciklo pa se vozaj da vidis kako dodje djavo po svoje...
komunisticki bezstidnik
Juan Manuel Sanchez Gordillo !!!
grof :D
HARAM je ako znas da je ukradeno pa ti ponudjeno a ti uzeo !
imal kod nas robin hood kakav ili samo imamo sulje i alije.