Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
„Matoš na klupi“ postavljen 1972 u zagrebu,ovi malo kasne .
Made in USA debilizam!
@Ananas123 ti si debil svakako - zatvori se u kasabu i naviJJJJ halida ili u džaHmiju pa naviJJJ ilahhhhije
@Ananas123 Za penzionere je kriv tvoj riđan i teroristička SDA. Ljudi su pohvalili mural a ti živiš u kamnom dobu sa sektaškim pjesmama i folkom za kojeg van granica BiH niko nije čuo. Mural je samo dokaz da postoji urbana raja a ja živim i u 60 tim i 90 tim i gledam u budućnost, a te došlje koje su došle u urbanu sredinu su se njoj i prilagodile a vi selo svoje i običaje preselili ovdje.
Nisu napućile usne ha ya ..
Ja mislim da su sad ponosni i da su rijesili dosta problema svaka cast budale
Malo sto ih gledaju po raznoraznim mrezama, jos sad i ovako....ma divno hahaha :P
dokaz koliko su bolesni,i koliko ovaj svijet ide u pm
Kad Bosanac počne dijeliti svijetu lekcije o pameti i kulturi i govoriti drugome koliko je bolestan, čovjek tačno ne zna bi li se smijao ili plakao. U isto vrijeme smiješno i žalosno.