Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste l' čuli djeco? Vjerujte, bez šale: otvara se škola za pačiće male. Svi pačići došli, kao đaci stoje; stari patak met'o naočari svoje. Učio ih, učio od srijede do petka, al' se nisu makli dalje od početka. Ništa više ne nauči pačurlija ta, nego što je prije znala.kva,kva kva !!!
p.s. neki shupak ne voli pjesmicu ! dao mi minus !
@GratefulDead p.s. evo jos jedan,shupaka nikad dosta ,a mozda je isti !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
tako mala stvarcica...a toliko velika....bravisimo
sjajno...
cestitke nasim savjesnim gradjanima na paznji, na ovakvim primjerima se dokazuje covjecnost prema svim ostalim i sa samim sobom. Za svaku pohvalu!!!
Lijepa slika☺Znači još ima normalnih ljudi. Bravo👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Allah ih nagradio!
ovo uljepsa dan :)
stari muzafer imo štalu ija ija o. u toj štali imo koke ija ija aaaaa i jedna koka uuii a aaaaa... ojjj muzafere eeeee
A tko su gradjani ako su ovo patke ?
Ima kod nas i pozitivnih stvari.
Kud' ce ih preko Novog Sarajeva, kad zna da tu dominiraju gradske saobracajnica?! Svakakvih i majki ima; ako nije i maceha...
Idealan dan.. za sovu ili ševu!
...svastika... ljepša ti je ova druga ptica! :)
ispratili pacice u govna, hocu reci miljacku
pa kolektor je u centralnom dijelu urađen prije više od 30 godina
Bravo!!!
SObro je da se malo osvrnemo na svijet oko sebe. MAlim stvarima i malim ustupcima. Vjerujte, osjećate će se mnogo bolje, nego da se zamarate nametnutim glupsotima, pa čak i u ovakvoj zemlji kao BIH.