Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su da mirisom migranata 😂
Izgleda bolje to nego voce i caj nigdje veze... nego ima li gdje ogledalceta ... ?? ja zaglavila na odmoru sa slabom mrezom.. pa nikako da se javim .. valjda ce i ovo otici.. nadam se da su svi dobro zdravo.. puno pozdrava sa odmora 😂😂
@smiling ima @ogledalceta vratija se šime 😂blago tebi i pored loše mreže ti se kupaš u moretu.....lijep ti provod i fino nam se odmori.....pozdravček ti veliki 😊
Eh, jos me drzi miris od prije par godina, kada je neka baba pored mene odmotala vreli burek pa me ponudila zalogajem. Onaj vreli luk me spucao u nos umalo nisam istresao sve iz utrobe na njen rucak u busu.
Beograd, Hag pa Bec, sad vam je jasnije sto se ovo pokusava uvesti u javni prevoz .. 😁
Pitajte ih da se zamijenimo. Možda bi njima više odgovarao miris bijelog luka, znoja i uzeglosti
hocemo mi
@Elda ja visi volim ovaj miris znoja 🤣🤣
vole ljudi miris rakije i bijelog luka..
First world problems.
oni bi prije da im.dodje nnovopeceni Sarajlija koji je šljego sramota ga i reci odakle i da kupi marker da im umjetnicki osvjezi prevoz :)
Kod nas se putnici ne(kupaju) po 20 dana.