Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nasi prevoze putnike u puno gorem stanju.
Kako mislis ne moze se vidjeti Area 51 na Google Earth? Ukucaj u njegov pretrazivac \"AREA 51\" i sam ce te odvesti do te oblasti. Ne vidim da je tu nesto sakriveno od googleta :-) Evo i koordinate: 37°14\'24.17\"N 115°48\'44.08\"W
Ovo je sve srušila partizanska eskadrila u sastavu Žare, Dalibor i Bekim Fetmiju
pa ovo sam vidio u GTA SAN ANDREAS
Koga boli k...c kad si ti ovo gledao!
Kad sam ove slike gledao na jednom vojnom sajtu, poodavno.
hahah ovo bi bio raj za nase cigane .... avio otpad hehe
De sam ja parkiro moj avion?
ne kontam sta je tu tako tajno, ima cak i google street view na cetikja prolazi pored ovog groblja, udjes i vidis iz blizine
32°9\'21.27\"N 110°49\'44.90\"W
32.10.05 110 51 17 evo koordinata..:)
Ova baza je u Tucsonu, poznata je po to tome jer ima najbolju skolu za obuku pilota na tenk ubicama tzv. A-10 avionima. Neposredno pored baze nalazi se Pima Air Museum gdje se moze vidjeti SR-71.
svaka cast sarajevo-x,konacno nesto interesantno da procitam,vidim...nemojte samo o ovim drustvenim mrezama,ospem se kada takav clanak vidim!! :) :)
da nase cige vide ovo stargo gvodze, to bi planulo ko keks.
@ moke : ne moze...pored nje ima jos nekih 15 lokacija koje je Google zastitio vjerovatno po naredbi americke vlade...bila je negdje i tema sa svim koordinatama ali bilo je to prije godinu dvije pa ne mogu da se sjetim. ali ako nadjem ponovo na netu ta sakrivena mjesta,postavit cu komentar.