Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je to ovaj sa slike meni dodje isti na prozor dajem ga za cvaju 😂😂😂😂😂
posalji postom jednog
vrijedi sto jest jest
Pranje para
Jel sere zlato?
Djeca umiru od gladi a oni plaćaju milione za goluba... ljudi dokazuju svaki dan sa ovakvim il sličnim slučajevima kakva je pogana rasa čovječanstvo postalo. Nadam se da neću doživjeti al ovo samo ide prema kraju svijeta i to potpuno logično.
klasicno proseravanje...
seronja
Pa nije mesi
Lijepa svoja pamet!
izgleda opasnije od Mesija ...
Ja ću sve svoje golubove dati za ove pare. Haha
Pustite goluba!
Neupućeni ne znaju da su premije na svjetskim trkačkim takmičenjima golubova basnoslovne (šestociferene u dolarima). Tako da savjetujem da promislite prije nego ošinete sa kakvim krkansko balkansko seljačkim komentarom tipa:¨ Ta će golub!¨
Džaba, vrijedi duplo više.
I sutra mu krepa ...