Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta je drugima radio, ali je po pitanju BiH bio dobar. Da mu je mandat trajao jos sest mjeseci, iskrcao bi marince u BiH i poderao JNA / VRS do gole koze. Velika Britanija, Rusija i Francuska su u Vijecu sigurnosti UN-a izglasali embargo na uvoz naoruzanja BiH i tako nam svezali ruke. Bush je trazio nacin da se zaobidje embargo i naoruza Armija BiH, te je potpisao direktivu pod nazivom "Lift and strike".
... da se u jednoj noci, dva ili tri dana pred stupanje na snagu embarga, s neba spuste desetine tona municije, mehanizacije i medicinskog materijala za Armiju BiH i tako uspostavi balans izmedju zaracenih snaga. Za ovo nije dobio podrsku Senata (demokrate) i na kraju je direktiva odbacena od Klintona.
Ovaj je pokretac novog svjetskog poretka, ni bog ga nece hehehehe
Trump će ga komotno nadživjeti za 20 godina.
Danas je jos stariji...
Lesiran, crkni mamu ti
govnar kao i ovi naši, ne umiru dok im se ne presudi
Long live the USA!
rekorder terorista!