Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"srbijanski plaćenici protjerali su preostale muslimane" Znaci da je dugaaaa tradicija ubijanja,silovanja i tjeranja naroda od stranje Srba! Imaju iskustva u Ovome field-u !ccccc..grdna rano
S koljena na koljeno.
Dok je bio ziv nisu smjeli ni da ga pipnu. Pustite ga i sada na miru. Valjda je njegovo srce s ostalim dijelovima tijela. Kao da su ga mrtvog raskomadali i na razlicite dijelove svijeta pokopali.
Traze djeca svoga tatu.
"Francuski državnik, kardinal Richelieu, opisao je opsadu mađarskog zamka Sziget kao "bitku koja je spasila civilizaciju". " Zbog ovakvih ljudi kao što je ovaj 'uveženi' Richelieu, većina Evropljana gleda na sve muslimane kao na teroriste. Mogu se kladiti da ovaj kardinal ne zna ni šta znači Bismillahi rahmani rahim, a kamo li išta o 'islamskoj civilizaciji'.
Nikola barun Jurišić od Kisega (mađarski: Miklós Jurisics), (Senj, oko 1490. - Kiseg, 1545.)
više informacija opsada kisega 1566
više informacija opsada kisega 1532
Miklos Zrinyi je Baron Nikola Jurišić .jučerašnji moj post je bila ne namjerna greška
@ prokleta avlija to sam vidio na vikipediji
ja sam je morao ici gledati :))))))))
Miklos Zrinyi je Nikola Šubić Zrinski
mislis ona opera...u boj u boj :))))))
ma jesam li ja to procito da je 2000 madzara sjebalo 100 000 turaka ahihihhihihihhiiii
U grobu njegovom.
jače su veze srbalja i turskog carstva nego što mislimo. neraskidive.
"Francuski državnik, kardinal Richelieu, opisao je opsadu mađarskog zamka Sziget kao "bitku koja je spasila civilizaciju". cc vi ste trebali moliti Boga da udju turci u Evropu mnogo bi drugacije bilo neg danas kad vam Njemacka diktira tempo!!