Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahhaahahahh e nek' ih je okupo' ! :)
Ko tebe kamenom,ti njega...kamenčinom ! heheheheheheh..dobri su
Kakvi i.d.iotski komentari. I momci sto su gadjali grudvama su sasvim ok. Z.aje.banciju shvatili kao i vatrogasac. Samo nasi de.bili drze moralne lekcije, cak i odgoj spominju.
BISR DISMR, REDAKCIJO JE,B,EM VAM UMRLE
Nije jedan srbin hodao po Bosni i ub.ij.ao i silo.vao,nego citav njihov je.be.ni narod.To sto ih ima odredjeni (vrlo mali)postotak normalnih meni nista ne znaci kao sto nikome nije znacilo u ratu.To sto si ti glup pa oprastas srbima je tvoj problem,ti ces na kraju nastradati ne ja
...s budalom se ne prepire...s budalom se šprda :)
... ili ih pusti da se medjusobno tamane, sto ima svojih prednosti :) jos kako
ko zeli da dokaze svoje kladionicarske sposobnosti neka se prijavi http://bet-tips.cogia.net
Nemas ti sta oprastati svim Srbima, nije ti citav narod mogao nazao uciniti. I ja sam djeda u ratu izgubio od strane Vojske RS-a, pa mi ne pada na pamet citav narod da optuzujem i generalizujem. Ovo, moj prijatelju, nema veze s oprastanjem, vec s tvojom kulturom i kucnim odgojem koji ti ocito nedostaje.
Zao mi je,ali ako stvarno mislis da cu ja oprostiti svrbima nakon svega sto su uradili,onda si ti lud ne ja
Ako ti je zanimljiv, to govori o tebi koliko i o njemu. Zbog takvih kao ti i on, ova drzava i jeste kakva jeste, i nece jos nadugo naprijed krenuti. Tuzno.
nisam nacionalista al mrzim Jude
poduvaj nacionalistima qu.ratz
meni je zanimljiv
Nisi zanimljiv, sto.ko nacionalisticka.
hahahha genijalno e nek je vala XD mali dripac kad nije odgojen kako treba ja jaaa
Ima li neko da ove nacionalisticke imbecile makne sa interneta, kao da imaju radno vrijeme i po cijeli dan piskaraju, @bas jadan ti