Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je tu cudno... ja sam se jednom pokenjao kod Sebilja
sta ce covjek... nije postojao BBI u to vrijeme
Slab ti je elastični faktor guznih mišića. Imam dva prijatelja u duginim bojama koja ti mogu pomoći ako hoćeš.
Uh, nakon sto je izveden slobodni sa govneta lopta igračima ide samo s glave na glavu :S Fuj
A ja ti jedem rijetko al zato mnogo, znaci dnevno jedem 1-2 al se zato udesim maksimalno. Mislis li da bi to moglo imat veze sa tim sto mi je stolica \"iznenadna\" ? A isto tako me sracka cesto uhvati kad imam tremu, npr.kad se sjetim u skoli pred kontrolne, uh . . .
Gola, očajna i bolesna, u blizini gradske bolnice u Port-au-Princeu leži pokorno sklupčana na pločniku, s rukama prislonjenim uz prsa - to je današnja slika Haitija. http://adf.ly/CDRO
Gary, se.r.o.njo jedan!!!
mene zanima kako se ovo cesce ne desava, kako nikad nikog ne uhvati sracka u pola utakmice ? ja ne smijem autobusom na posao da krenem, bojim se da me negdje u putu ne sasjece i sta onda ? Sreca pa imamo dosta ovih trgovackih centara . . .