Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svaka mu dala...nevjerovatno,pa lik uopce nema sliku niti model...iz glave-pa ovako....aferim junace,aferim....
Za divljenje, nema šta. Genijalnost.
Mogu i ja samo mi nesto mrsko! xD
Svaka njemu cast,al ovi umjetnici su bas prvi frikovi :D
E moj stari, iskreno te zalim, stelis se da ga naslikas kako treba, jos od vremena kad je bio broj 1, senilna bu-da-lo do sada su ga vec dvojica zamjenila.
Ovaj nacrta za par minuta i slika odlicna ,Picasso za par mjeseci i slika uzasna ali i uzasno skupo
rioo fakat si glup...
ovaj umjetnik dok \'skakuce\' prska boju sa cetke na platno, tako da niti je balet niti pederisanje kako ga pojedini nazivaju! samo treba malo bolje pogledati. vidi se da je djelo nedefinisano sto se tice linija i kontura tako da apsolutno nema veze zato sto je \'uprskano\'. mozda je cak to i osobni izraz i kod ovog umjetnika.
vidis da nije normalan :D
sranje
sto se cikica razmaho kolko li je samo kuci vjezbo one linije
Napući usnice, ja neću fulit! Svrš, svrš!!!
usne je fulio strasnooo....
Dobra slika, samo sto je 3000 puta je naslikao da mu ostane u ruci...
Ma kakav ovaj pederas...Safet Zec bi to corav naslik\'o....
da se ne zeza s ovim baletan potezima slika bi bila još bolja,ovako malo razmrljo na nekim mjestima. Al ovo stvarno treba znat mislim ovako iz glave bez ikakve slike,ičeg,trebaju se upamtit i omjeri i karakteristike lica i svašta nešto. Al et jedino je usta malo zeznuo:P
Ovo se jednom rađa, svaka mu čast, samo što se preserava sa ovim balet-fazon pokretima.