Žele spriječiti histeriju
14
Francuska policija se priprema za "smak svijeta"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.b.e.š smak svijeta 2012 kad meni pašteta traje do 2014 godine....
ne bih da se falim al sam do sad preživio tri smaka svijeta....
kad krene kijamet, cijeli univerzum odlazi u p i č k u m a t e r i n u, cijeli kosmos, džaba ćete se sakrivati, letjeti iznad planina koje su baze za vanzemaljce - i vanzemaljci također lete u zrak, niste skontali? najsmješniji su mi ovi što se žene, udaju, otvaraju firme, predaju zahtjeve za zaposlenje, odlaze na zračenje protiv raka, dižu kredite za stanove, upisuju djecu na kurseve - pa ako vjerujete u kijamet, onda računajte da je 21. 12. KAPAK - fajront, gotovo, nejma više, gasimo svjetla, dosta je bilo, ajde kući, doviđenja...
Bolje i to nego da im svrha zivota bude ispijanje kafe ;)
haha nema jel ko u životu i historiji šta trazi...to ŽIDOVI vazda traže zlato... vazda su u potrazi za zlatom, sanjaju zlato,prave zlato...zaista istinski PROKLET NAROD :-)
Nije više pitanje;\"Gdje ćeš za Novu Godinu\"?. Već je pitanje; \"Gdje ćeš za smak\"?