Vlasnik Srebrene maline
1.2k

Fikret Hodžić fotografijama sa suđenja hvali se na Instagramu: Dokazivati se slabijima...

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jučer je održano još jedno ročište u predmetu "Respiratori" u kojem su optuženi federalni premijer Fadil Novalić, vlasnik firme "Srebrena malina" Fikret Hodžić, suspendovani direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak i zamjenica premijera i federalna ministrica finansija Jelka Milićević.

Brojni novinari fotografirali su optužene dok su pristizali na ročište, a očito zadovoljan kako je ispao na fotografiji, jednu od njih Hodžić je objavio na svom Instagram profilu.

"…i koji jedni drugima preporučuju strpljenje", napisao je vjerski citat u opis, a objava je pokupila skoro dvije hiljade lajkova.

Inače, Hodžiću nije ovo prva fotografija s ročišta kojom se pohvalio na svom Instagramu.

"Jedno je dokazivati se slabijima, a drugo boriti se s jačima", poručio je ispod fotke koju je objavio prije gotovo godinu dana.

Osim izreka i vjerskih citata, ponekad u opis stavi i stih iz neke pjesme.

"Sa vaše strane još se bolje vidi", citirao je pjesmu folkera Ace Lukasa ispod fotografije na kojoj zamišljeno gleda u daljinu.

Inače, Fikret je prije afere "Respiratori" bio dosta aktivniji na društvenim mrežama, posebno dok je radio kao televizijski voditelj, dok sada vrlo rijetko dijeli sadržaj sa svojih 50 hiljada pratitelja.