Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio je zauzet, sliko je tvoju mamu za jedan MILF casopis...
mordor mordor !!!
99 . Az-Zizal - Zemljotres Medina - 8 ajeta U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! * 1. Kada se Zemlja najžešćim potresom svojim potrese * 2. i kada Zemlja izbaci terete svoje, * 3. i čovjek uzvikne: \"Šta joj je?!\" - * 4. toga Dana će ona vijesti svoje kazivati * 5. jer će joj Gospodar tvoj narediti. * 6. Tog Dana će se ljudi odvojeno pojaviti da im se pokažu djela njihova; * 7. onaj ko bude uradio koliko trun dobra - vidjeće ga, * 8. a onaj ko bude uradio koliko trun zla - vidjeće ga.
RIMO-KATOLICKA CRKVA? GLAVNO OBILJEZJE? PEDOFILI? Jadno...al fkt jadno...sve fol svestenici se zaklinju na celibat, a zapravo malu djecu ciluju...fuj...fuj... A Srbi smrde... :D
najjaca mi je kuca ispod vulkana na petoj fotki, kod hadze sva svjetla ukljucena, k\'o da gledam, lik gleda NHL i nema pojma sta mu se desava iznad glave, zovu ga da prebaci na CNN... :)
Nije jaruga to su Pavlicu patrijarha dole nalozili pa se razgorilo fino gorivo je bio :D
to prorok muhamed bljuje vatru iz guznog crijeva.
yebo vulkan dajte nam dzeku dijamanta.
Hej moja islandđaninu, da Bog da da dođeš do razuma i upute. U Islamu je Isus odnosno Isa a.s. Allahov poslanik...
Eyjafjallajokull Sta bola Ne gine nam Smak, cuj Eyjafjallajokull lol
brata mi imena
http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw Dobar video o sacuvanju planeta
Nije ovo nista kako je pucalo nam au Gorazdu
Iz vulkana je izasao ANTIHRIST sto govori da ce uskoro DA \"SE ZAVRSI\".. Ko vjeruje nek jeruje, a ko ne vjeruje BRZO CE SE UVJERITI...
A gdje je Panjeta da nam on da profesionalne fotke sa svojom 3.1 megapixela kamerom?