Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trkaci jez :D
@zadava Pa to i jeste najvaznije !!! Ove price i ne bi bilo bez te REKLAME.... p.s. Stvarno je cudno sto je boja ISPUCALA za svega nekoliko dana... Drugo, zar ga nisu sami radnici mogli zgaziti, a da ne primjete ?
jah, za predsjednika dijaspore !
hilmo ti si puko,kakva ba fotomontaza
Zar ne vidite da je farba stara k\'o Grcka i da je u pitanju fotomontaza? Majmuni jedni neobrazovani.
ostadohbezspejsa
jake informacijeee
Sta vam je ljudi , ovo je tvor!!! Ali se fura na zutu liniju preko ledja....
i kome je ovo interesantno. Morate da svatite, da sve sto se nadje na netu nemora da znaci da je uvjek interesantno. Pogotovo milioni novinara pa nemaju o cemu pisati - zar vam je tesko odabrati interesantno od ne interesanti vjesti???
jao vidi sta se sve desava na zapadu, zaprepascen sam :( hehehehehhee ostavite vi taj zapad sebi a mi cemo sa rusima i srbima :D
Tooo Ekreme!!!
nije to bas lako, čojek zaboravi svoj jezik kad si vamo u njiha, hos malo njihov hoš svoj što ga bas ono znas dobro, i onda ko da ti nadođe da si nitamo a nivamo, pa pomalo brkaš, ali ja se trudim da se nedam :)
Bar si ost\'o pismen ...
ovija farbar je izbjeglica iz Bosna, a radija je prija u ovj firmi PUT...vako su ih učili po seminarima što se svijuh godina održaju u Neum. Zbog vakih ovijeh sam i napustija BiH, sad sam bar svoj gospodin u gospodski svijet.
uvijek je želio biti zebra :)))