Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
para vrti gdje burgija nece.....ma kakvi muslimani? malo nam se zla desilo sta nas jos ceka....
Ma ciganija ba sve! :D :D
ovo je CIAina režija,ko ono pranje obraza i to...
Vijest je superrrrrr...bio sam na facebooku i primjetio sam da v. zajednica ima oko 160 clanova...bruka i sramotaaaaaaa za covjecansto...a svi su ko bili protiv Busha i njegovih reformi. Ovo vazi i za nas bosance!!
Najbolji su ovi sto se zale na svaki clanak da nije vrijedan pomena a svaki im je vrijedan komentara, e glupsoni jedni sto uopste dolazite na ovaj sajt kad je tako bezveze? Sto vi ne napravite bolji, papci jedni anonimni imate svaki po 150 kila i ne mrdate iz zamracene sobe nego samo prigovarate i trazite dlake u jajetu, svaka cast prirodi sto izmisli trutove medju pcelama, al za vas se jos ceka korisna sema.
Evo materijala za film...garant bi dobio Oscara! :D
Dobro je da ima pomirenja među ljudima. Nadam se da je iskreno.
Evo i ja sam ih obojicu dodao na FB, hocu da porazgovaram sa njima i globalnom zagrijavanju i iznenadnom poskupljenju grijanja po kvadratnom metru u tuzlanskom kantonu...
Opet sarajevo-x s facebookom... Pa dokle više?
neka pokusaju da radnju prenesu u saudijsku arabiju ili siriju pa bi vidjeli sto bi ga ove bradate nakaze simpatisali i sto bi se sa njim smijali. Radio bi noz ispod vrata
i sta sad? to je kao vijest... dajte sax...
hahahhahahah zajedno sade farmu seljacine hahahhahah
Sjest i plakat....
Jel se sad bockaju i prave jedno drugom cookies na facebooku :)
istina ili laz?????al je svakako zanimljivo i ludo u isto vrijeme!