Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u prijevodu....gluposti na fejsu nas zanimaju a u knjigama ne.
Ako hoćeš da iskoristiš "facebook" u knjigama.. Dakle mogao bi za svaku stranicu da staviš neku sličicu, šaru (1cm pa i manju, naravno može i više) tako da ti se svaka stranica razlikuje od prethodne. toliko!
nije to razlog, nego kad ti pogledaš nečiji komentar, on neće biti nikad na istoj poziciji. Primjer 1: Taj komentar što je neko postavio ima profil sliku neku zanimljivu, odnosno svako na fb profilu i ima različitu sliku.. Primjer 2: Ispod tog nekog kometara se nalazi nečiji post, koji je postavio neku sliku Primjer 3: Ispod ili iznad tog nekog komentara, će se nalaziti neki yotuube klip i slično.. Ono što govorim jeste da ti svaki taj facebook komentar se nalazi u "različitoj" okolini... Dakle nije isto ko knjiga, da je svaka strana ista i nema ništa na njoj.. Nego se taj tekst nalazi na različitim mjestima, odnosno na različitim "podlogama" Izgleda naučnici nisu došli do tog levela ko ja, bosanac :D
....hmmm znaci ovako...osoba se cijeli život školuje uci naporno radi...postane profesor i onda svo svoje znanje elokvenciju i disciplinu treba da odbaci.... i da se spusti na nivo MASE i njegov nacin GOVORA i IZRAZAVANJA i da ga onda tako UČI??!!! ja mislim da je to najveca glupost koju sam procitao!