Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po svemu sudeci,imao je jake instikte divljaka..
Na prvu sam procitala lov na zene XD Hemingway, Hemingway... ;)
Eno ga na prvim slikama ko da je predak zmaju od sipova
nekad su ljudi znali da zive
Kada vidim ove krasne životinje koje su ustrijeljene bez ijednog razloga, nekako pomislim da je pošteno od njega što je i sebi dodijelio isti završetak životne priče..
...uz nešto ironije, sve su to kapitalci...
Prezirem lov.. i plašim se da smo među posljednjim generacijama koje hodaju svijetom u kojem žive lavovi u divljini.. Sramota ljudske vrste, koju čak ni moje istinsko poštovanje prema dobroj knjizi ne može poništiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Volio je putovanja, koridu ..." da mu neki cukundjedo nije iz Cevljanovica ?
Pametan cova nije htio da postane zelena biljka ,odma po kratkom postupku ebo ti zivot kad ti pelene metnu na guzi cu ili kad te tvoje rodzeno dijete stavi u dom.
...izvještavao iz španskog građanskog rata, na strani republikanaca...odatle potekao "za kim zvona zvone"...50-ih bio na meti makartijevog lova na vještice...ljudina...
pa djesi rodjaceeeeeeee