Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prezivjesmo i ovo
..ode Šemso iz Binga
Samo negativa, pa se cudimo sto smo tu gdje smo. Bravo Enise, hvala za svaki osmjeh koji si nam izvukao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
100 000 km je uzeo
Zaradio im milion
Taj Bingo dnevno toliko zaradi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala ti boze.
Bingo kralj visokih cijena
Koliko ste puni neke zlobe, zavisti, ljubomore, to je prosto nevjerovatno... Enis je inkasirao dobru lovu, Bingo zaradio jos vise, narod se proveo, razbijena svakodnevnica... Licno nisam isao, ne volim guzvanje, a jos manje da me neko snima i sl... Al ovo je bio odlican potez Binga.
Jel se kad presvukao?
Vala neka i ovo zavrsi, dosadio je vise i Bogu narodu..
Kad se bolje zamislim i k... me zaboli i za tim klovnom i Bingom.
bio bi veci fazon da su ga stavili na ulazu u neku portirnicu :D
Dno dna....
kad će bošnjo na doček zadrugara?
Ne volim ovaj Bingo u BCC-u, em uvijek gužva, em raspored artikala nema smisla
Uzeo 20. 000 km laganini A narodu samo hljeba i igara
Čitam ove komentare i spontano koliko ste vi jadni ljudi. Vama ništa i niko ne valja! Zapitajte se kakvi ste to vi ljudi?! Zapitajte se malo i osvrnite oko sebe! Shvatit ćete koliko ste nebitni i jadni! Što se tiče Enisa meni je čovjek pravo drag i interesantan. Da li je zaradio i koliko nije ni bitno. Čovjek je se smatrao 7 dana i napravio nešto pozitivno za razliku od vas nebitnih jadnika koji na svaki k**ac reagujete negativno! Teško vama u vašem bijednim životu!
e baš to
E hvala Bogu
Semso Enis a nas,Gigant..🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Kraj idiotluka