Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo samo mogu povjerovat oni koji u kasne sate zovu onog milana tarota.
Tacno tako.
Gdje je šemsa da riče da je opali dinamom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo bi bilo vjerodostojno da je dan prije utakmice dosao na sky i ovo pricao, ovako.. supljak.
e motika 2 bas si motika i po. ne bi bilo interesantno kako ti nijejasno. ma kome pricam motiki2
dynamo je fantastican, a ovo nije namjesteno, ima stvari da covjeku zastane dah.ja duboko vjerujem da ima telepatske mogucnosti i vizije dogadjaja koji ce se desiti. jednostavno nevjerovatan je, a predivna osoba.
Vidovita Džemila
Jadan pokusaj,za mene jako neuvjerljivo...ako je vec htio napraviti bum od ove lakrdije trebao je jednostavno izjaviti ovo UZIVO tog datuma koji se navodi na bilo kojem mediju,umjesto da k'o fol pakuje nekakav cd...
UBLEHAS
Ima dosta stvari u koje je stvarno lahko povjerovati i u kojih je teško skontati kako bi se moglo naštimati, ali ovo je bez problema moglo biti naštimano, da je rekao nešto prije nego se desilo pa et, ali ovako je vrlo, vrlo teško povjerovati u ovo
Mazlum na discovery kanalu prosipa debilne folove,, a s obzirom da je sky sport kanal u istoj grupaciji kao discovery, preofirno. Nek sljedeći put snimi i donese snimak u tv vogosca pa te vidimo..
DYNAMO - MAGICIAN IMPOSSIBLE :D
Rodom it Vitlaca fraer..ccc
Ja sam bas gotivio sve njegove trikove na TV-u al ovo su prerasla i mala djeca pa nije niko lud da povjeruje u nesto ovakvo.
Joj ja trika i govana. Pa ovo može zaprepastiti totalne levate.
Meni nije mogo pogodit kada ce plata
Da je stvarno znao, odigrao bi kladionicu i zaradio milijarde, a ne bi se blamirao po televiziji. :D
Ne vjerujem mu ni koliko je crno pod noktom. Al' bila bi ovo vrijedna vještina.
...kakve su tek "vizije" imali sds, sda i hdz...