Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj ne kenjajte s tom pričom da su kerovi bolji od ljudi...kerovi su jednostavnija bića, ljudi su rođeni komplikovani i tu je kraj priče
Ovaj cuko ima plemenitije srce od nasih komsija sajkacara...
Dusa draga
Više empatije u ovom psicu nego na kompletnom Balkanu. Dusa draga
Koje su gnjide na ovom portalu, brisu mi komentare gdje nisam cak ni imenovao "sveti trojac" BH politike! Samo sam ih opisno oznacio, povodom ovoga tuznoga psica!
Ne zaslužujemo ćuke. Da se pitam, svakog ćuku na svijetu bih zamijenio krokodilom, da pojede svakog insana, a ćuke bih smjestio na neko lijepo mjesto, a onda bih i sebe bacio krokodilu, jer sam insnan.
jos jedna ...https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
Vako bi i Ridji plako, da mu odvedu prijatelje Laktashenka i Dragancheta!
@trir Nek mi lajka, ko se ne slaze sa ovim minusima botova nacistickih!